Over Ons

Wij zijn met 2 diëtisten werkzaam in de praktijk. Hieronder stellen wij ons voor.

Marga van Vugt

Mijn naam is Marga van Vugt en ben al sinds 2007 werkzaam in Den Bosch als eerstelijns diëtist. Na 13 jaar als franchisenemer gewerkt te hebben, ben ik per 1 januari 2024 de praktijk gaan voortzetten onder mijn eigen naam.

Ik ben diëtist geworden, omdat ik zelf als kind ook begeleiding heb gehad van een diëtist en toen geïnspireerd ben geraakt. Ik heb zelf ervaren wat voeding kan betekenen voor gezondheid en een gelukkig leven. Ik vind het een uitdaging om samen op zoek te gaan naar een passend eetpatroon bij je diagnose en hulpvraag. Dit is voor iedereen anders, ieder mens is immers uniek. Ik zal mijn uiterste best doen om je op een persoonlijke en positieve manier te begeleiden, inspireren en motiveren en samen te gaan voor het behalen van je doelen.

Buiten mijn werk geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden. Ik vind het fijn om te sporten en wandelen. Daarnaast kijk ik graag series en ga ik graag uiteten.

Asha van der Velden

Ik ben diëtist geworden omdat ik het leuk vind om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Ik vind psychologie maar ook voeding erg interessant. Alles kwam voor mij samen in het beroep diëtist. Het leukste aan mijn werk vind ik om te zien hoe mensen hun gezondheid soms zelf in de hand kunnen hebben en hoe ze door de juiste aanpassingen te doen zich beter kunnen voelen. Als een cliënt voor mij kiest dan kun je van mij verwachten dat ik eerst goed luister naar jouw verhaal en daarna samen met je kijk naar hoe we aanpassingen kunnen maken waarvan jij je fitter gaat voelen. Ik hecht veel waarde aan een goede wetenschappelijke onderbouwing van mijn behandeling, dus hier kun je ook op rekenen.

Buiten mijn werk is het belangrijk voor mij om zelf ook bezig te zijn met gezondheid door lekker gezond te koken en in beweging te blijven. Ook doe ik nog een masteropleiding in voeding en gezondheid naast mijn werk als diëtist. In de toekomst wil ik graag onderzoek en diëtetiek gaan combineren.

Meer informatie of weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

Contact opnemen